O meni

Indira

Indira Vrgoč

Vlasnica Aromadria imanja
Poduzetnica i vlasnica imanja Aromadria, no prije svega sretna i vesela mama, baka, partnerica, prijateljica… sve je to kod mene nekako isprepleteno i sve je to stvorilo ovu priču o mirisima, okusima, bojama, emocijama, priču o radosti.
Ovo je posveta životu u kojem se živi ispunjeno i kvalitetno.

Žena sam koja živi svoj san u zagrljaju netaknute prirode, na jugu Hrvatske, u srcu poluotoka Pelješca. Život me vodio mnogim stazama, većinu profesionalnog života obilježio je Zagreb i rad u velikim korporacijama, brojni izazovi koji takav život, uz obitelj i majčinstvo, nosi, puno stresa, malo zdravog i  harmonijom ispunjenog života.

No, čini se kako me sve to ipak na kraju vodilo ka Pelješcu, gdje već nekoliko godina, u zagrljaju prirode, spajam posao, lakoću i ljepotu življenja u skladu sa prirodom.  Jednom sam negdje pročitala da svakako moraš podijeliti sa svijetom ono u čemu uživaš, blaga koja stvaraš, a koje drugi ljudi nemaju prilike uživati.

Tako sam osmislila proizvode koje i sama koristim i koji čine okosnicu mog življenja, da biste i Vi mogli na tren zatvoriti oči i vratiti se na mjesta gdje ste bili sretni i opušteni, gdje ste slavili život u svoj svojoj punini.

Moji proizvodi su začin života. Oplemenjuju jela, mirišu na dom kakav smo nekad imali,  liječe, tješe, pozivaju na okupljanje oko stola, nazdravljaju zdravlju i veselju.Sve proizvode izrađujem sama, od sastojaka koje uzgajam na svome imanju, vrtu i voćnjaku, ili berem u netaknutoj prirodi moga Pelješca.

mr-varenik-ikon

Divan je osjećaj prošetati do vlastitog vrta i ubrati svježe i mirisno povrće i voće.

Šetati voćnjakom i zagristi sočnu, ljepljivu, zrelu breskvu.

Uzgojiti najsličnije krvgave pome, hrskave paprike, biti opijen mirisom kadulje, lavande, majčine dušice, ružmarina, smilja…

A tek ubrati zrele masline i pretočiti ih u mirisno zdravo ulje… pa sočne zrele naranče i mandarine pretvoriti u mirisna zadovoljstva….

Svako godišnje doba podari mi neko blago prirode, koje pretočim i zarobim u bočice, bočice užitka, koje i Vi možete probati i biti dio zajedničke ljepote življenja u harmoniji sa prirodom.

recepti-aromadria

Imanje Aromadria

Kroz godine, naše imanje je postalo organsko, ekološki orjentirano imanje, na kojemu je postignuta simbioza plodnog tla, sunca, čiste izvorske vode, uzgojenih i samoniklih mediteranskih biljaka.

Proizvodnja u harmoniji s prirodom

Vještine, znanje i ljubav uloženi su u procese proizvodnje, gdje u harmoniji sa prirodom stvaramo vrhunske proizvode najviše kvalitete- ekstra djevičanska maslinova ulja, slane i slatke umake, mješavine začinskog bilja, voćne prerađevine i namaze.

Ekološka održivost

Sve što proizvodimo pridonosi očuvanju i obnovi okoliša i pomaže ljudima da žive zdravije. Kroz svoje poslovanje, kroz Udrugu i kroz OPG želimo biti pokretač društvenih i ekoloških promjena. Želimo biti promjena u društvu.

Prirodni sastojci

Ništa umjetno se ne koristi u našim proizvodima. Bez pesticida, bez umjetnih sastojaka, bez GMO, bez aditiva i konzervansa.

Organska, čista hrana

Da bismo spriječili isparavanje i propadanje hranjvih sastojaka nakon branja, važna je brza prerada u konačni proizvod. Zato smo sretni što se naša proizvodnja odvija na mjestu berbe, te smo maksimalno skratili proces proizvodnje, i dobili najčišću hranu napravljenu od najčišćih sastojaka.

Filozofija konzumacije hrane

Vjerujemo u stvaranje dobre, čiste mediteranske hrane koja okuplja ljude za stolom. Vjerujemo da nam hrana može biti i lijek i izvor zadovoljstva i vrhunski doživljaj za naša osjetila.Koristeći samo vrhunske sastojke uzgojene i samonikle na imanju, stvorili smo luksuznu hranu koja ljude vraća na Mediteran kakav je nekada bio, a pritom donosi i suvremeni touch svakom jelu, svakom obroku. Kada kupac otvori bočicu našeg proizvoda, želimo da ga okus i miris vrati u djetinjstvo, ili odvede na mjesto gdje je nekada davno divno blagovao, gdje je doživio nešto nezaboravno.

travarko-bez-pozadine
varenik-lifestyle
Miss-trešnjica-croissant
Mr-Papriček-recept
Arančini-lifestyle

Komentari kupaca

Meni najdraži slatkiš!

Dva paketića arančina moje kćeri i ja pojele smo isti dan kada je stigao paket. Jako su fini kao i ostali proizvodi. Paket je brzo stigao, sve pohvale!

Isti dan smo ih sve sami pojeli i sad moramo naručiti ponovo!

Kupili smo arancine i džemove za poklone poslovnim partnerima, no isti dan smo ih sve sami pojeli i sad moramo naručiti ponovo!

Griz arancina i kap ulja me vratila u djetinjstvo i u bakinu kuhinju!

Samo bi gledala i mirisala vaše proizvode, toliko su mi posebni -imam 65 godina, zalogaj vašeg pekmeza, griz arancina i kap ulja me vratila u djetinjstvo i u bakinu kuhinju, čiji miris i okus nisam već godinama nigdje mogao osjetiti

Nikada nisam dobila nešto ovako lijepo!

Dobila sam vaš poklon paket i plakala sam, jer nikada nisam dobila nešto ovako lijepo!

Miris mora i zvuk cvrčka!

kada sam otvorila vaš paket, preplavio me miris mora, borova, čula sam kako cvrči cvrčak i odmah sam bila na svom omiljenom morskom odredištu.

miss-naranča-ikona